19 Haziran 2013 Çarşamba

Wasseypur Çeteleri Bölüm 2 izle 1080p — 720p Full HD izle


Wasseypur Çeteleri Bölüm 2 izleGangs Of Wasseypur Part 2 izle


Wasseypur Çeteleri Bölüm 2 izlerken heyecandan yerinizde duramayacağınız bir maceraya konuk olacaksınız. Bu film aynı zamanda Wasseypur Çeteleri Bölüm 1’ün devamıdır ve bu filme başlamadan önce kesinlikle Wasseypur Çeteleri Bölüm 1’i izlemenizi öneririz. Aksi taktirde 2. Bölümdeki karakterlerin ilişkilerinden tutun birçok olaya kadar hiçbir şey anlamamanız mümkün. Çünkü en kilit olaylar yine 1. Bölümde oluyor. Hint sinemasının oldukça revaçta olduğu bugünlerde çıkan bu filmle hint sineması aslında kendi gücünü herkeslere kabul ettirdi. Wasseypur Çeteleri Bölüm 2 en çok izlemenizi önerdiğimiz filmler arasında. Filmin senaryosunu Aklilesh Jaiswal, Anurag Kashyap, Sachin K. Ladia, Rutvik Oza ve Zeishan Quadri yazmışlar. Oldukça başarılı iş çıkaran bu beşli bu eserleriyle en az filmin yönetmeni Anurag Kashyap kadar ülke gündemine oturdular. İlk kez 2012 yılında Singapur’da vizyona giren bu film eleştirmenler tarafından oldukça olumlu notlar almıştı. Hint filmi seviyorsanız Wasseypur Çeteleri Bölüm 2 izlemenizi ısrarla öneriyoruz. Aksiyon unsurlarının hat safhada olduğu filmde hem duygusal hem dramatik hem de suç unsuru içeren sahneler de bulabileceksiniz. Wasseypur Çeteleri Bölüm 1’in devamı olan bu bölümde artık ipler tamamen kopuyor ve macera hat safhaya çıkıyor. Bakalım çeteler arası savaş nasıl sonuçlanacak? Bunu Wasseypur Çeteleri Bölüm 2 izleyerek öğrenebilirsiniz. Filmi 1080p izleyebilir ya da HD izleyebilirsiniz.



Wasseypur Çeteleri Bölüm 2 izle 1080p — 720p Full HD izle

Wasseypur Çeteleri Bölüm 1 izle 1080p — 720p Full HD izle


Wasseypur Çeteleri Bölüm 1 izleGangs Of Wasseypur Part 1 izle


Wasseypur Çeteleri Bölüm 1 izlemeniz gereken Bollywood çalışmalarından biri. Bollywood filmleri son dönemlerde çıkardıkları eserlerle artık Hollywood ile savaşır hale geldiler ve dünyanın en kaliteli sinemalarından biri oldular. Uzun bir filmin ilk bölümü olan bu eseri ikinci filmden önce muhakkak izlemeniz lazım. Aksi taktirde ikinci filmden hiçbir şey anlamanız mümkün olmayacaktır. Amir Khan’ın son dönemlerde çıkardığı filmlerle ayağa kalkan Bollywood sineması Wasseypur Çeteleri Bölüm 1’ün de eklenmesiyle bir o kadar güçlendi. Film 2012 yılında vizyona girdi ancak Türkiye’de gösterime girmedi. Cannes Film Festivali’nde de gösterime giren birçok yazar, aktör, aktris tarafından da övgüler kazandı. Filmin oldukça uzun olması senaristler için çok zorlu bir çalıştırma gerektirmiş. Çünkü saatlerce yayınlanan bir filmde izleyicileri ayakta tutmak zordur. Wasseypur Çeteleri Bölüm 1  bunu başarabilmiş. Eğer sürükleyici bir film istiyorsanız Wasseypur Çeteleri Bölüm 1  izleyin.  Filmin senaryosu için ise tam olarak 5 senarist ortak olarak çalışmış. Oldukça da başarılı olmuşlar. Gelelim filmin konusuna filmde birbirleriyle kanlı olan iki ailenin de küçük bir kasabaya nasıl hükmetmek istedikleri anlatılıyor. Serdar Han adındaki bir çocuğun babası onun gözü önünde aşağılanır ve babasının intikamını almaya yemin eden Serdar Han küçük bir kasaba olan Wasseypur’da büyüdükçe nüfuzunu artırmaya başlayacaktır. Aksiyon, suç ve dramın iç içe bulunduğu film her üç duyguyu da sizlere doya doya yaşatacak. Bunun için Wasseypur Çeteleri Bölüm 1 izlemeniz yeterli. İyi seyirler.



Wasseypur Çeteleri Bölüm 1 izle 1080p — 720p Full HD izle

17 Haziran 2013 Pazartesi

16 Haziran 2013 Pazar

Ölümcül Arayış izle 1080p Türkçe Dublaj HD izle

Korkusuz izle , Fearless izle 720p Türkçe Dublaj HD izle

Bellek - Storage 2009 Türkçe Dublaj izle

Gizli Ajanlar – Agents secrets 2004 Türkçe Dublaj izle

Çılgın Kardeşler – The Brothers Grimm 2005 Türkçe Dublaj izle

Kızıl Ejder – Red Dragon 2002 Türkçe Dublaj izle

15 Haziran 2013 Cumartesi

Ben Anna İzle

11-11-11 (2011) 720P izle

Muhteşem Yaratıklar İzle

Starlet (Altyazılı-Nette İLK)

Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (NETTE İLK)

14 Haziran 2013 Cuma

Son Ayin Bölüm 2 izle 720p Türkçe Altyazılı HD izle

Kaçış Yok – Inescapable 2012 Türkçe Dublaj izle

Babadan Oğula – The Place Beyond the Pines 2012 Türkçe Altyazılı izle

Çılgın Doğumgünü izle 720p Türkçe Altyazılı HD izle

13. Cuma izle 720p Türkçe Dublaj HD izle

Dev Avcısı Jack izle 720p Türkçe Altyazılı HD izle (2013)

Zor Ölüm 5 izle HD 720p Türkçe Dublaj

11 Haziran 2013 Salı

Ahmaklar izle , Idiocracy izle 720p Türkçe Dublaj HD izle


Ahmaklar izleIdiocracy izle


Ahmaklar izlerken, yani orijinal adıyla Ideocrazy izlerken çok ilginç ve komik bir hikayeye konuk olacaksınız. Film 2006’da vizyona çıktı ve konusunun değişikliği itibariyle çoğu kimseden ilgi gören bir film oldu, güzel eleştiriler aldı. Özellikle komedi dalında filmleri çekmek zordur. Ahmaklar izlerken bu zorluğun nasıl aşıldığını oldukça iyi anlayacaksınız. Senaryosuyla ve ekibiyle övgüler alan film sinemaseverlerin de oldukça ilgisini çekti ve sevilerek izlendi.  Filmin senaryosunu ise ünlü Amerikalı yönetmen ve senarist olan Mike Judge yazdı. Mike Judge senaryoyu yazdığı gibi bu hikayenin de temelini hazırlayan kişidir. Bu hikayeyi sinemaya uyarlayan Judge başarılı bir iş çıkarmış. Filmin hikayesi ise sıradan bir Amerikan askerinin yaşadığı ilginç ve komik olayları anlatıyor. Hiçbir rütbesi olmayan Er Joe Bauers oldukça sıradan bir askerdir. Bu sırada Amerikan Hükümeti de çok gizli bir proje yürütmekte ve bu projeyi yürütmek için deneklere ihtiyaç duymaktadır. Bunun için ise Joe Bauers seçilir. Bu gizli projenin baş kahramanı olan Joe Bauers projenin başarılı olduğunun da müjdecisi olmuştur ancak proje başarılı olduktan sonra kimse Joe’yi sallamaz ve Joe unutulur. Proje gereği uyutulan Joe bir gün keşfedilir ve bilim adamlarınca hayata geri döndürülür. Ancak Joe, uyandığında bambaşka bir dünyada uyanacaktır. Uyuduğu zamanın tam 500 yıl sonrasında… Joe Bauers’in yeni girdiği bu dünyadaki komik hikayelerini görmek istiyorsanız Ahmaklar izleyin. Orijinal adıyla Ideocrazy izlerken aynı zamanda 1080p izleme ve HD izleme şansına da sahip olacaksınız.


Ahmaklar izlerken aynı zamanda birçok maceranın içinde de kendinizi bulacak ve Joe’nin tavırları karşısında kendinizi gülmekten alamayacaksınız. Ideocrazy izlenmesi gereken filmler arasında…



Ahmaklar izle , Idiocracy izle 720p Türkçe Dublaj HD izle

Thor: Karanlık Dünya Fragman izle 1080p Türkçe Dublaj

An American Affair izle 720p Türkçe Dublaj HD izle


An American Affair izleAn American Affair 2009 yılında vizyona giren filmlerden biri… Başarılı olarak addedilen American Affair izlerken konusu ilginç olan bir filme daha şahitlik edeceksiniz. Senaristliğini Alex Metcalf’ın yaptığı film eleştirmenleri ve izleyenler tarafından ilginç görünse de filmi birçoğu orta kalitenin bir üstü olarak değerlendirdi. Zaten filmin IMDB’den aldığı puanlar da bunları gösteriyor. Alex Metcalf güzel bir senarist olsa da kalitesi bu film için gerçekten biraz düşük olmuş ancak filmi başarısızdan çok başarılı olarak addetmek daha doğru olacaktır. Filmin hikayesinde ise anlatılan kaosla dolu 1963 Amerikası. Yani Kennedy cinayetinin olduğu seneler. Bu senelerde küçük yaştaki bir çocuk bir komşusuna aşık olmuştur. Komşusuna aşık olan ve komşusu ondan yaşça çok büyük olan bu genç, onun gizli gizli fotoğraflarını çekmektedir. Adı Adam Stafford olan çocuk komşusunu her gün bıkmadan usanmadan gözetlemekten çekinmez. Adam Stafford’un alımlı ve güzel komşusu olan Cathrine ise büyük bir politikacıyla aşk yaşamaktadır. Bu yüzden evi devamlı gözetlenmektedir. Bu sırada Adam Stafford Cathrine’in fotoğraflarını çekerken görmemesi gereken şeyler görmek zorunda kalır ve bunları fotoğraflar…    Adam Stafford’un yaşayacağı yeni maceralara tanıklık etmek için American Affair izleyin. Filmi aynı zamanda sitemizden 1080p izleme ve HD izleme şansına sahip olacaksınız.


An American Affair izlerken Amerika’da gelişen tarihi olayları inceleyeceğiniz gibi, dönemin skandallarının nasıl olduğu konusunda fikirleriniz olacak. İyi seyirler.



An American Affair izle 720p Türkçe Dublaj HD izle

Vahşet Partisi izle 720p Türkçe Dublaj HD izle (2006)


Vahşet Partisi izleAll The Boys Love Mandy Lane izle


Vahşet Partisi izlerken soluğunuzu kesecek bir macera ve gerilim dolu bir hikayenin içerisinde kendinizi bulacaksınız. Vahşet Partisi 2006 yılında vizyona girdiğinde Amerika’da oldukça ilgi uyandıran filmlerden biri olmuştu. Korku filmleri dalında genellikle eleştirmenler olumsuz düşüncülere sahiptirler ancak bu film için olumlu eleştiriler de yapılmıştır. Sinemaseverler de bu film için olumlu puanlar vermiştiler. Filmin yönetmenliğini yapan ise Jacob Forman. Oldukça başarılı senaryolara imzasını atan senarist bu senaryoda da güzel bir iş çıkarmış. Kurgusu yerinde ve başarılı bir senaryo olarak değerlendirilen film aynı zamanda son zamanlarda düşük kalitedeki Amerikan gerilim filmlerine son verir nitelikte bir film. Vahşet Partisi izlemenizi önerdiğimiz filmler arasında. Filmin senaryosunda ise anlatılan küçük bir partinin yol açabileceği kötü şeyler hakkında…  Mandy Lane okulunda çok sevilen ve en güzel kızlardan biridir. Şimdiye kadar hiçbir erkekle beraber olmamış Mandy Lane’in peşinden bütün okulun erkeklerin peşinden koşar ancak Mandy bunu pek de istemez. Mandy, bir gün zengin çocukların şehir dışındaki bir yerde düzenleyeceği partiye davet edilir. Mandy de bunu kabul eder. Ancak partide işler Mandy’nin istediği gibi gitmeyecektir. İnsanlar içkilerle iyice kafayı bulmaya başlamış ve uyuşturucu almaya başlamışlardır. Bunu gören Mandy partiden ayrılmak istese de yapamaz ve tam o esnada bu bağımlıların birinden teklif alır. Mandy onu reddedince ise olaylar gelişir…. 2006’da vizyona giren Vahşet Partisi izlemek istiyorsanız yerinize sıkıca oturun. Oldukça gerilimli anlar sizleri bekliyor olacak. Filmi sitemizde HD izleme ve 1080p izleme şansına da sahipsiniz.



Vahşet Partisi izle 720p Türkçe Dublaj HD izle (2006)

Komplo izle


Nick Wells (Robert De Niro), suç dünyasından emekli olmaya hazırdır. Kız arkadaşı Diane (Angela Bassett) ile birlikte sakin ve huzurlu bir yaşama başlar ve tek tutkusu olan jazz üzerinde yoğunlaşır. Ancak iş ortağı ve arkadaşı Max’in (Marlon Brando) bambaşka planları vardır. Bunları uygulamaya koymak için genç, saldırgan ve yetenekli bir hırsız olan Jack (Edward Norton) ile işbirliği yapar. İlk büyük ‘işini’ başarıyla yapmak isteyen Jack’in de Nick gibi tecrübeli bir iş arkadaşına ihtiyacı vardır.



Komplo izle

Dabbe 3 Bir Cin Vakası izle


Dabbe 3: Bir Cin Vakası izlemek isteyenler buraya! Bu filmi sitemizde 720p kalitede ve hd olarak izleyebilirsiniz.‘Dabbe 3: Bir Cin Vakası’, Ceyda T., Sinan T. ve kızları Burcu T.’nin ani ve sebepsiz bir şekilde bedensiz bir varlığın saldırısına uğramalarını ve arkasındaki ürpertici sırrı gerçek görüntülere dayanarak anlatıyor. Türk psikiyatri tarihine ‘Ceyda T.’ kayıtları olarak geçen bu olaydan esinlenen film, Ceyda T. ve ailesinin söz konusu video görüntüleri ve adli kayıtlar ile kurgulanarak oluşturuldu. Dabbe 3: Bir Cin Vakası tek parça izlemek için bizi takip edin.



Dabbe 3 Bir Cin Vakası izle

Monte Kristo Kontu – The Count of Monte Cristo İzle


Dürüst ve çalışkan bir denizci olan Edmond Dantes, huzur dolu bir hayat yaşamaktadır ve tek hayali güzel Mercedes’le evlenmektir. Fakat Edmond’un can dostu Fernand’da Mercedes’le ilgili hayaller kurmaktadır. Fernand bu uğurda her şeyi göze alır, en yakın arkadaşına oyun oynar ve onu hapse düşürür. Ülkenin en zorlu hapishanelerinden birinde kendini bulan Edmond için buradan kaçış imkansızdır ve bu kabusun bitmesi için daha 13 yıl vardır. Tek amacı hayatını mahvedenlerden intikam almak olan Edmond, hapishane arkadaşı Farria ile imkansızı başarır. Edmond artık hayatını intikama adayan ‘Monte Kristo Kont’ udur. Hayattaki tek amacına ulaşmak için kendini Fransız soyluları arasına kabul ettirir ve hedefine adım adım yaklaşır.



Monte Kristo Kontu – The Count of Monte Cristo İzle

Detaylar – The Details İzle

Vol-i – Wall-E İzle (Türkçe Dublaj)


İnsanoğlu artık dogal kaynakların sonunu getirmiş ve yeryüzünü terkedip başka bir gezegene yerleşmiştir.Dünyadan ayrılırkense sadece Wall-E adlı temizlik robotu açık unutulmuştur.Yıllarca görevini yapmaya devam eden Wall-E,birgün araştırma amaçlı gönderilen Eve adlı robata aşık olur ve bu aşk onlar dahil tüm insanoglunun kaderini degistirir.İzlenmesi gereken bir yapıt.İyi seyirler…



Vol-i – Wall-E İzle (Türkçe Dublaj)

Yedi – Seven İzle


Cinayet masasından iki polis, bir seri katili yakalamakla görevlendirilir. Katilin cinayetleri işlemedeki amacı, dünyayı yedi günahtan temizlemektir. Bu günahları işleyenlerden bir liste oluşturan katil, kurbanlarını acımasızca öldürür.



Yedi – Seven İzle

Yaratık – The Host İzle


Seul’deki Han nehrinde, Amerikan ordusunun birkaç sene önce boşalttığı kimyasal atıklar nedeniyle korkunç bir yaratık ortaya çıkar. Nehir kenarında piknik yapmak isteyen insanlar birden korkunç yaratığı görür. Canavar ortalığı savaş alanına çevirir ve tekrar sulara gömülmeden birçok insanın ölümüne neden olur. Olaydan birkaç gün sonra daha acı bir gerçek ortaya çıkar, hükümet yaratığın insanlara korkunç bir virüs bulaştırdığından şüphelenir.



Yaratık – The Host İzle

10 Haziran 2013 Pazartesi

Derin Darbe – Deep Impact İzle


Küçük Leo Beidermann’ın teleskopuyla çektiği bir fotoğraf tüm Dünyayı ayağa kaldırır. Fotoğrafta bir kuyruklu yıldızın hızla Dünyaya yaklaşmakta olduğu görülmektedir. Harekete geçen bilim adamları hemen bir uzay aracının kuyruklu yıldıza gidip, yaklaşmakta olan tehlikeyi bertaraf etmesi gerektiğini söylerler. Aracı komuta edecek olan kişi emekliye ayrılmış eski astronotlardan Spurgeon Keeney olacaktır. Dünyanın sonu yaklaşmakta ve tüm insanlık çaresizce beklemektedir. Zamana karşı verilen mücadele, insanların mutlak ölüme karşı verdiği tepkiler yanında önemini yitirmektedir.



Derin Darbe – Deep Impact İzle

Feast İzle


Gözlerden uzak bir barda, birbirlerini tanımayan bir grup insan, gece vakti oraya hapsolurlar. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra barın altında gizli bir sığınak olduğunu keşfederler. Bu sığınakta insan etiyle beslenen korkunç yaratıklar yaşamaktadır ve yaratıklar barda kapalı kalmış grubun kokusunu almıştır. Şimdi bu et-obur canavarların kol gezdiği bardan kurtulmak için el ele vermek zorundadırlar. Aliens filminde yaratıkları dizayn eden, görsel efektlerdeki başarısıyla Hollywood’da adını duyuran ve Blade serisinin ilk filmini yöneten Stephen Norrington, bu filmde de yaratığı tasarlayan ekipte yer alıyor…



Feast İzle

Hubble İzle


Kennedy Uzay Merkezi tarafından fırlatılacak Atlantis uzay mekiğindeki 7 astronotun Hubble teleskobunu onarmak üzere yaşadıkları heyecanlı dakikaların anlatıldığı, insan gözünün görüş alanına sahip ve insan gözüyle aynı konumda yerleştirilmiş iki objektif bulunduran IMAX kameraları ile 3D olarak çekilmiş heyecanlı bir belgesel filmciniz.org iyi seyirler diler.



Hubble İzle

9 Haziran 2013 Pazar

Sampiyonun Dirilişi – Resurrecting the Champ 2007 Türkçe Dublaj izle


(imdb: 6.7 )

Spor yazarı Erik, evsiz bir adam olan Champ’i sokaklardan kurtarmaya karar verir. Ancak bu kararırın ardında Champ’in kim olduğuna dair gizi ortaya çıkarmak vardır. Erik, Champ’in öldüğüne inanılan efsanevi boksör olduğunu düşünmektedir.


Champ’in efsanesini diriltirken, onun bireysel macerasında babası ile olan ilişkisinin önemini anlayacaktır. Champ’in yaşamıyla ilgili gerçeklere daldıkça, Erik kendi yaşamı ve ailesiyle olan ilişkisini gözden geçirecek ve kendisiyle yüzleşecektir.



Sampiyonun Dirilişi – Resurrecting the Champ 2007 Türkçe Dublaj izle

Vampir Cehennemi izle 720p Türkçe Dublaj HD izle

Pi´nin Yaşamı — Life of Pi 3D Türkçe Dublaj HD İzle


İzleyiciye çok farklı bir deneyim yaratacak olan LIFE OF PI, bizleri genç bir çocuğun inanılmaz macerasına sürüklüyor – heyecan verici, spiritüel, keyifli, tüyler ürpertici, espirili ve aynı zamanda trajik bir hikaye. Pi Patel’in Hindistan’daki egzotik bir hayvanat bahçesinden Pasifik’e uzanan yolculuğunda yaşadığı gemi kazası sonucu bir sandalda bir sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan ve üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanı ile hayatta kalan tek insan olarak yaşadığı akıl almaz hikayesini sunuyor. Pi, uçsuz bucaksız okyanusta bir sandalda başbaşa kalan bu enteresan dörtlünün arasında hayatta kalma savaşı verirken, zekası sonucu besin zincirine kurban gitmemeyi başarır ve sonunda Kaplan Richar Parker ile başbaşa kalır. Pi hayatta kalmak için bu devasa kaplana büyük bir anlayışla yanaşmak zorundadır ve inanılmaz masalları böylece devam eder.



Pi´nin Yaşamı — Life of Pi 3D Türkçe Dublaj HD İzle

3 İdiots izle


Hindistan’ın en iyi mühendislik okulunda sistem daima yarış üzerine kuruludur. Herkezin amacı en iyi olmaktır fakat okulda sistemi değiştirmeye çalışan bir öğrenci ve onun en yakın 2 arkadaşının başından geçen komedi dolu öykü,



3 İdiots izle

Test Post from Filmciniz.Org | HD Film izle | Online Film Ä°zle | Film izle | Divx Film izle

Test Post from Filmciniz.Org | HD Film izle | Online Film İzle | Film izle | Divx Film izle http://www.filmciniz.org