7 Temmuz 2014 Pazartesi

Apple iOS 8 beta 3′ü yayınladı

Apple dün akşam saatlerinde iOS 8′in üçüncü beta sürümünü kullanıcılarına sundu. Son çıkan güncellemeyle birlikte 2 Haziran tarihinde WWDC’de gösterilen ve sonbaharda da kullanıcılarla buluşması düşünülen iOS 8 için yeni güncellemeler, iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri gerçekleştirildi.


ios-8-iphone-5s-070714


Ayrıca iOS 8 beta 3 işletim sistemini daha hızlı ve göze hoş hâle getiren çeşitli küçük kullanıcı arayüzü değişimleri  ve modifikasyonları da içeriyor. MacRumors sitesi iOS 8′in üçüncü beta sürümüyle birlikte kaydedilen değişiklikleri, yenilikleri ve ilerlemeleri derlemiş.


Arkadaşlarımı Bul: iOS 8 beta 3 Arkadaşlarımı Bul ve iPhone’umu Bul uygulamalarının yeni beta sürümlerini de içeriyor. Sürüm notlarına göre Arkadaşlarımı Bul gerekli durumlarda arkadaşlar listesini iCloud hesabına taşımaya izin veriyor.


iCloud Drive: Beta 3′te yeni gelen bir açılır pencere kullanıcılara iCloud Drive’a terfi etme seçeneği sunuyor. WWDC’de duyurulan iCloud Drive kullanıcıların herhangi türde bir dosyayı iCloud üzerinde saklamalarına izin veriyor. iCloud Drive etkinleştirilebilir olsa da, şu an için tam anlamıyla işlevsel görünmüyor.


ios-8-beta-3-icloud-drive-070714


iCloud Drive Ayarları: iCloud Drive ayarları için Ayarlar uygulaması altında bulunan iCloud kategorisine yeni bir bölüm eklendi.


ios-8-beta-3-icloud-drive-ayarlar-070714


Handoff: Ayarlar uygulamasındaki Genel menüsü altına Handoff seçeneği eklendi. Kullanıcılar buradan Handoff özelliğini açıp kapatabilecekler. Handoff kullanıcıların iOS ve OS X sistemleri arasında görevleri kesintisiz şekilde gerçekleştirmesine olanak sağlıyor.


ios-8-beta-3-handoff-070714


QuickType Klavye: Ayarlar uygulamasındaki Genel menüsü altında bulunan Klavyeler bölümüne yeni bir seçenek eklendi. Bunun sayesinde kullanıcılar QuickType’ı açıp kapatabiliyor.


Duvar Kağıtları: iOS 8 beta 3 yeni bir beyaz/gri gradyan duvar kağıdı seçeneği de içeriyor.


Hava Durumu: Hava Durumu uygulaması içinde veri görüntüleme şeklinde bazı küçük değişiklikler yapıldı.


ios-8-beta-3-hava-durumu-070714


Uygulama Ölçümleri: Beta sürümünü yükledikten sonra App Analytics (Uygulama Ölçümleri) adı verilen yeni bir seçenek belirecek. Kullanıcılar uygulama geliştiricileriyle çökme verilerinin yanı sıra uygulamaların nasıl kullanıldığına yönelik istatistikleri de paylaşma şansı elde edecek.


ios-8-beta-3-app-analytics-070714


Fotoğraflar: Fotoğraflar uygulaması içinde yer alan Paylaşılan Fotoğraf Yayınları Paylaşılan Albümler olarak yeniden adlandırıldı. Aperture’dan etkinlikler ve albümler Fotoğraflar uygulamasında yeniden görülmeye başladı. Son günlerde silinen fotoğrafların tamamen silinecekleri zamana ne kadar kaldığını gösteren yeni bir gösterge de bulunuyor.


ios-8-beta-3-fotograflar-son-silinenler-070714


Mesajlar: Mesajlar için Ayarlar menüsünde sesli ve video mesajları otomatik olarak tutmayı sağlayan yeni bir seçenek bulunuyor. Normalde bu mesajlar depolama alanından tasarruf amacıyla belirli bir süre sonra siliniyor.


ios-8-beta-3-mesajlar-otomatik-tut-070714


MacRumors zaman geçtikçe iOS 8 beta 3 ile ilgili daha fazla yeniliğin keşfedilebileceğini söylüyor. Yani, yukarıda saydığımız yenilik veya değişikliklere yenileri de eklenebilir.


Apple her iki ya da üç haftada bir iOS 8′in beta sürümüne güncellemeler getirecek gibi görünüyor. Böylelikle sonbahara, iOS 8′in final sürümünün yayınlanacağı zamana gelinecek. Eğer Apple son iki yıldır takip ettiği düzene bağlı kalırsa, iOS 8′in eylül ayının üçüncü haftası içinde tanıtılması ihtimali bulunuyor.



Apple iOS 8 beta 3′ü yayınladı

6 Temmuz 2014 Pazar

General Mobile Discovery Elite İnceleme

Son yıllarda Türkiye’de ki vergiler yüzünden telefon fiyatları bir hayli yükseldi.Ortalama bir telefonun fiyatı 700-800 civarında olurken geçen yıl (2013) imdadımıza General Mobile adlı bir Türk firması yetişti.General Mobile, Çin başta olmak üzere birçok ülkedeki telefonları araştırarak ucuz ama kaliteli telefon bulmaya çalıştılar ve ilk olarak General Mobile Discovery adlı telefonu piyasaya sürdüler.Bu telefonun beklenenden fazla satması üzerine General Mobile şirketi geçen yılın en iyi telefonu seçilen Gionne Elide E7‘yi Türkiye’ye getirdiler ve General Mobile Discovery Elite olarak ülkemizde 1300 TL gibi bir rakam ile piyasaya sürdüler.


general-mobile-discovery-elite-2


General Mobile Discovery Elite‘de en dikkat çeken özellik 8 megapixel olan ön kamerası.Diğer önemli özellikleri ise 16 megapixellik arka kamerası,.5 inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde ekran, 2.2 GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 800 işlemci,3 GB RAM ve 2500 mAh batarya ve Android 4.2.2  gibi özellikler mevcut.Tek eksik yönü ise pili.Birçok kullanıcı bu yüzden General Mobile Discovery Elite‘i eleştirmiştir.Tüekiye’de sadece siyah ve beyaz modelleri vardır.Ancak Antutu testinden 35600 puan alarak birinciliğe yerleşmiştir.


discoveryelite


 


VİDEO İNCELEMESİ




General Mobile Discovery Elite İnceleme

Test Post from Teknolochi - Teknoloji Haberleri, Güncel Teknolojiler, �rün İncelemeleri ve Teknoloji �özümleri

Test Post from Teknolochi - Teknoloji Haberleri, Güncel Teknolojiler, Ürün İncelemeleri ve Teknoloji Çözümleri http://www.teknolochi.com

2 Temmuz 2014 Çarşamba

Sınırların Ötesinde izle

Sınırların Ötesinde 2003 yapımı drama macera filmi. Sarah Jordan oldukça zengin bir İngiliz ailesinin oğlu ile evlidir. Bir gün içinde yer aldığı bir toplantıda Doktor Nick Callahan ile karşılaşınca tüm yaşam şekli değişir. Nick’ten ve onun yaptıklarından çok etkilenip mülteci kamplarına yönelir…Dünyanın gerçekleri ve gerçek aşka giden bu yolculuk bir tutkuya dönüşecektir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Sınırların Ötesinde hd izleyebilrsiniz. Sitemizdeki tüm Sınırların Ötesinde izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Sınırların Ötesinde izle

6 Haziran 2014 Cuma

Tutku: Hz.İsa’nın Çilesi izle

Tutku: Hz.İsa’nın Çilesi, 2004 yapımı drama filmidir. Oscar’lı yönetmen Mel Gibson, Hz İsa’nın çarmıha gerilmenin ardındaki son 12 saatini ele alıyor. Nasıra’lı İsa yoldaşlarıyla beraber yediği son akşam yemeğinde ona ihanet edileceğini söylemiştir. Onun da açıkladığı gibi Judas (Luca Lionello), İsa’yı Romalılar’a şikayet eder. Roma valisinin tereddütlerine karşı, Yahudiler’in dini liderlerinin kışkırtmasıyla İsa’ya tahammülü olmayan işkenceler yapılır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Tutku: Hz.İsa’nın Çilesi hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Tutku: Hz.İsa’nın Çilesi izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Tutku: Hz.İsa’nın Çilesi izle

Asabi Adam izle

Asabi Adam 2014 yapımı komedi drama filmidir. Henry Altmann, bir trafik kazası geçirdikten sonra gittiği hastanede doktor Sharon Gill’in teşhisiyle, yalnızca 90 dakikalık hayatı kaldığını öğrenir. Sonrasında bugüne kadar yaptığı hatalar için insanlardan af dilemek üzere New York’un altını üstüne getirecek bir maceraya atılır. Sitemizden 720p seçeneğiyle Asabi Adam hd izleyebilrsiniz. Sitemizdeki tüm Asabi Adam izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Asabi Adam izle

Berlin Dosyası - The Berlin File izle

Berlin Dosyası 2013 yapımı Kore filmidir. Güney Koreli bir ajan olarak Almanya’da görev yapan Pyo; uluslararası bir komploya kurban gittiğini geç de olsa anlar. Bu ihanet sürecinde emin olması gereken şey; karısının ve ülkesinin kendine ihanet edip etmediğidir. Pyo, diğer ajanlardan kaçmak ve bilgileri ele geçirmek için bir mücadeleye girişir ve finansal bir casusluk komplosu sırasında gruptan çıkarılır. Berlin’deki Kuzey Kore elçiliğinde çevirmen olan karısıyla beraber peşlerindeki Kuzey ve Güney Koreli ajanlardan kaçmaya çalışırlar. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Berlin Dosyası hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Berlin Dosyası izleyicilerine iyi seyirler  dileriz.



Berlin Dosyası - The Berlin File izle

300 Spartalı izle

hd film izle

300 spartalı izle


300 Spartalı, Frank Miller’ın Termopylae Muharebesi hakkındaki grafik romanından uyarlanan ve 2007 yılında gösterime giren filmdir. Film Frank Miller’in danışmanlığında Zack Snyder tarafından yönetilmiştir. Çekimler genel olarak mavi ekran önünde yapılmıştır. Filmin müziklerini Tyler Bates yapmıştır. “300 Spartalı”, M. Ö. 480 yılında geçen Thermopylae savaşını konu alıyor. Sparta Kralı, son derece kuvvetli bir ordu ile karşı karşıyadır çünkü Pers Kralı Xerxes, sahip olduğu gücü, çoktan Yunan Krallıkları üzerine salmıştır. Sparta Kralı, bu durumla baş edebilmek için çareyi yürekleri kocaman olan cesur 300 askerini toplamakta bulur.Tanrıları savaşa ikna edememiştir. Bu savşaçı yetiştirilmiş 300 asker, şartların zorluğuna rağmen ve ölmek pahasına Thermopylae’de Perslilerle savaşmaya hazırdır. Öte yandan konsey savaşmama kararı alarak bir hata yapar. Bu durumun da üstesinden gelip ordunun savaşa gitmesini beklemeleri gerekecektir. Ancak bu durum dünyada ilk demokrasinin kuruluşuna da yardımcı olacaktır. Sitemizden 1080p e 720p seçenekleriyle 300 Spartalı izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm 300 Spartalı izleyicilerin iyi seyirler dileriz.



300 Spartalı izle

Arthur Newman izle

Arthur Newman 2012 yapımı komedi drama filmidir. Kendisinin sahte ölümünü ayarladıktan sonra, eski yaşamından kaçan Arthur, bir gün bir kadınla tanışır ve eski hayatlarını arkada bırakmaya çalışırlar. Sitemizden 720p seçeneğiyle Arthur Newman hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Arthur Newman izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Arthur Newman izle

26 Mayıs 2014 Pazartesi

Büyük Defter - A nagy füzet izle

Büyük Defter 2013 Macaristan yapımı drama filmidir. 2. Dünya Savaşı esnasında büyükannelerinin yanına götürülen 13 yaşındaki ikiz erkek kardeşlerin öyküsü anlatılıyor. Yaşadıkları koşullar sebebiyle artık çocukluktan çıkan kardeşler, yaşamış oldukları her şeyi oldukça objektif bir şekilde bir not defterine kaydetmektedirler. Sitemizden 720p seçeneğiyle Büyük Defter hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Büyük Defter izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Büyük Defter - A nagy füzet izle

Tarzan izle

Tarzan filmi bu defa tekrar kurgulanarak karşımıza üç boyutlu bir animasyon filmi olarak çıkıyor. Tarzan ve Jane Porter, Greystoke Energies şirketinin kurduğu bir ordu ile karşı karşıya gelirler. Greystoke Energies’in sahibi, Tarzan’ın ailesi bir uçak kazası sonrası ölünce şirketi onların elinden almıştır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Tarzan hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Tarzan izleyicilerine iyi seyirler dileriz



Tarzan izle

Lego: The Lego Movie izle

Lego Filmi 2014 yapımı animasyon macera filmidir. Legolar evreninde geçen filmde, bsait bir adam olan Emmet, beklemediği bir zamanda dünyayı kurtaran bir kahraman olma şansını elde eder. Legoların hayatlarını sürdürdükleri dünya zorba ve kötücül bir lego tarafından tehdit edilmekte ve parçalarına ayrılmaktadır. Bu yıkımı durduracak insan ise yanlışlıkla inanılmaz MasterBuilder ile karıştırılan Emmet’tir. Emmet bu şanssız yanlış anlaşılmayı gidermek yerine kahraman olmayı seçer ve dört kişilik bir ekip kurar. Görevleri ise parçalarına ayrılan evrenlerini birleştirerek yapıştırmaktır. Sitemizde 1080p ve 720p seçenekleriyle Lego Filmi hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Lego Filmi izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Lego: The Lego Movie izle

Sefer Tası The Lunchbox

Sefer Tası 2013 yapımı drama filmidir. Mumbay, mucizeler şehridir… Bu kocaman şehirde her gün 160.000 sefertası evlerden alınıp işyerlerine dağıtılır, akşamüstleri de aynı biçimde toplanır. Mutsuz ev kadını İla’nın, ilgisi olmayan kocasını heyecanlandırmak umuduyla denediği tarifler, özenerek hazırladığı sefertasları bilmeden, emekliliğini gelmesini dört gözle bekleyen yalnız Saajan’a ulaşır. İla ile Saajan birbirlerine böylece ufak notlar iletmeye başlarlar. Hayallerin katili bu kocaman şehirde ikisi de bir yudum ümit bulur sefertaslarında. Birbirlerini gerçekten hiç görmeseler de hayat düzenlerini tehlikeye atmayı göze alarak sefertasları üzerinden olağanüstü bir ilişkiye girişirler. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Sefer Tası hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Sefer Tası izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Sefer Tası The Lunchbox

Herkül: Özgürlük Savaşçısı izle

Herkules 2014 yapımı akiyon filmidir. Milattan önce 1200 senesinde , antik Yunan kentlerinden birindeyiz. Dünyadaki kraliçelerden biri, Zeus’un güzellğine kapılır ve ondan bir bebeği olur. Herkül ismini verdikleri bu prens için öngörülen kaderde, gaddar kralın hanedanlığını bitirebileceği ve kente düzen getireceği yer almaktadır. Aradan seneler geçer, kim olduğunu ve asıl nereden geldiğini bilmeyen Herkül’ün istediği tek şey Girit prensesinin aşkına karşılık vermesidir; ne var ki güzel prensesin daha önce kardeşine söz vermiş olması işleri karıştırır. Herkül tam da bu esnada gerçek kimliği ve kaderiyle yüzleşir. Artık önünde iki yol vardır. Herkül, ya aşkına sahip çıkıp güzel prensesle şehirden kaçmak ya da daha önce çizilmiş olan kaderini takip edip bir kahraman olmayı seçmek zorundadır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Herkules hd izleyebilrisiniz. Sitemizdeki tüm Herkules izleyicilerine seyirler dileriz.



Herkül: Özgürlük Savaşçısı izle

24 Mayıs 2014 Cumartesi

Robocop Türkçe Dublaj izle

Robocop 2014 yapımı bilim kurgu filmidir. Sene 2029′dur ve çoklu şirket OmniCorp, robot teknolojisinin merkezindedir. İnsan olmadan kullanılan uçakları dünya çapındaki Amerika savaşlarını kazanmaktadır, şimdi ise bu teknolojiyi sivil cepheye bağlamak istemektedirler. Alex Murphy sevgi dolu bir eş, baba ve Detroit’de suç ve yolsuzluğu ortadan kaldırmak için elinden geleni yapan iyi bir polistir. Bir görev esnasında ciddi manada yaralandıktan sonra, OmniCorp Alex’in yaşamını kurtarmak için robotik bilimlerini kullanır. Çok sevdiği şehrin caddelerine olağanüstü yeni yeteneklerle gelir, ancak basit bir adamın önceden asla karşılaşmadığı durumlar ile beraber… Sitemizden 720p seçeneğiyle Robocop hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tün Robocop izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Robocop Türkçe Dublaj izle

Jack Ryan: Gölge Ajan Türkçe Dublaj izle

Jack Ryan: Gölge Ajan 2014 yapımı gerilim filmidir. Ryan genel finansal terörizmi soruşturmak için CIA tarafından göreve alınır. Amerikan ekonomisini batıracak bir komplo açığa çıkınca Jack, bilgisayar monitörünün başından kalkıp, kompolonun arkasındaki Rus işadamının (Kenneth Branagh )karşısına çıkmak için Moskova’ya gitmek durumunda kalır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Jack Ryan: Gölge Ajan hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Jack Ryan: Gölge Ajan izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Jack Ryan: Gölge Ajan Türkçe Dublaj izle

Yarış Köpekleri - Derby Dogs izle

Yarış Köpekleri 2012 yapımı aile filmidir. 12 yaşındaki Ben’in tek hedefi babasını yarışı kazanarak sevindirmektir. Fakar yalnızca babası değil bir taraftan da annesinin kırılan kalbiyle uğraşmaktadır. Bu yarışı kazanabilmesi için hile yapan ve bu yarış için bahis oynayan insanlarla savaşması gerekmektedir. Çok çetin ve mücadeleci yarış onu bekliyor. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Yarış Köpekleri hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Yarış Köpekleri izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Yarış Köpekleri - Derby Dogs izle

23 Mayıs 2014 Cuma

En İyi Arkadaşımın Düğünü izle

En İyi Arkadaşımın Düğünü 2013 yapımı komedi filmidir. “The Best Man” isimli fiImin devamı olan fiIm 14 sene sonrasında vizyona giriyor. Hemen hemen aynı oyuncuIar yer aImış fiImde. lIk fiImde oIduğu gibi MaIcoIm D. Lee’ nin yazıp yönettiği fiImde iIk fiImde evIenen ve sağdıçIık yapan arkadaşIar ve aiIeIerinin tatiIdeki eğIenceIi hikayesini anIatıyor. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle En İyi Arkadaşımın Hikayesi hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm En İyi Arkadaşımın Hikayesi izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



En İyi Arkadaşımın Düğünü izle

Jack Ryan: Gölge Ajan izle

Jack Ryan: Gölge Ajan 2014 yapımı gerilim filmidir. Ryan genel finansal terörizmi soruşturmak için CIA tarafından göreve alınır. Amerikan ekonomisini batıracak bir komplo açığa çıkınca Jack, bilgisayar monitörünün başından kalkıp, kompolonun arkasındaki Rus işadamının (Kenneth Branagh )karşısına çıkmak için Moskova’ya gitmek durumunda kalır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Jack Ryan: Gölge Ajan hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Jack Ryan: Gölge Ajan izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Jack Ryan: Gölge Ajan izle

Rage Tokorev izle

Rage 2014 yapımı gerilim suç filmidir. Artık suç dolu hayatından uzaklaşmış eski bir suçlu, kızını Rus mafyasının kaçırmasıyla eski dostlarıyla beraber adaleti kendi başına sağlamaya karar verir… Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Rage hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Rage izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Rage Tokorev izle

22 Mayıs 2014 Perşembe

Son Üç Gün - 3 Days to Kill izle

Son Üç Gün 2014 yapımı aksiyon filmidir. Tecrübeli CIA ajanı Ethan Renner Kurt takma isimli meşhur bir silah kaçakçısını yakalama işinde görevlendirilir. Renner kaçakçıyı vurur, fakat ele geçiremez. Bu önemli görevden sonra kanser olduğunu ve çok az hayatı kaldığını öğrenir. Bu zaman zarfında görevi sebebiyle kendisinden uzak tuttuğu eski eşi ve genç kızının yaşadığı Paris’e gider, bir taraftan da kızıyla arasını düzeltmeye, diğer yandan da tehlikeli teröristi yakalamak zorundadır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Son Üç Gün hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Son Üç Gün izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Son Üç Gün - 3 Days to Kill izle

Düşman Hattı Sekizinci Ekip Türkçe Dublaj izle

Düşman Hattı Sekizinci Ekip 2014 yapımı savaş filmidir. Amerikan Donanması’nın özel kuvvetlerince oluşturulan kimsenin bilmediği bir ekip, Afrika’da onayı alınmayan bir göreve verilir. Ekibin yapması gereken, gizli bir madencilik operasyonunu bulmak ve uluslararası teröristlere, uranyum silah satışını engellemektir. Sitemizden 720p seçeneğiyle Düşman Hattı Sekizinci Ekip hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Düşman Hattı Sekizinci Ekip izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Düşman Hattı Sekizinci Ekip Türkçe Dublaj izle

Dhoom: 3 izle

Dhoom 3 2013 yapımı aksiyon filmidir. Çocukluğundan beri babasıyla beraber bir sirkte gösteriler yapan Sahir, sihirbaz ve illüzyonistlikle ilgili büyük bir deneyim ve beceriye sahip bir gençtir. Fakat çalıştıkları sirk şimdilerde maddi olarak sıkıntılı günler geçirmektedir. Babası sirki kurtarabilmek için bankadan kredi almak zorunda kalır ve bu borcu ödeyemez. Alacaklıların baskısı şanssız adamı intihar etmek durumuna getirir, Sahir de ümitsizce babasının intiharına şahit olur. Sahir’in artık hayatta tek bir hedefi vardır: Babasının intikamını almak! Sitemizden 720p seçeneğiyle Dhoom 3 hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Dhoom 3 izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Dhoom: 3 izle

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı izle

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı 2014 yapımı bilim kurgu filmdir. Adam yaratıldığı zamandan bu güne, hemen hemen 200 senedir belli bir amacı olmadan yaşamını sürdürürken kendisini Gargoyle ve İblisler arasındaki savaşın tam ortasında bulur. Her iki taraf da Adam’ın ölümsüzlük sırrını ele geçirmeye çalışmaktadır. Adam ise insanoğlunun sonunu getirmekte olan bu savaşı durdurabilecek şeye sahip olan tek varlıktır. Sitemizden 720p seçeneğiyle Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı izle

Küp - Cube izle

Küp 1997 yapımı gizem filmidir. 6 insan uyandıklarında kendilerini esrarengiz bir yerde bulurlar. Burası içiçe geçmiş küp biçimindeki odalardan oluşan bir hapishaneyi andırmaktadır. Dışarıya çıkmak için beraber uğraşmaları ve ölümcül tuzaklardan kurtulmaları gerekecektir. Değişik kişilikteki insanlar için, üstelik korkunun pençesini enselerinde hissederlerken bu hiç de kolay değildir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Küp hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Küp izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Küp - Cube izle

21 Mayıs 2014 Çarşamba

Kaçış - Abduction izle

Kaçış 2011 yapımı aksiyon filmidir. Genç Nathan ve arkadaşı Karen bir gün internette kayıp veya kaçırılan küçük çocukların liste edildiği bir site ile karşılaşırlar. Çocukların resimlerini yaşlandırma tekniği ile değiştiren ikili, çocuklardan birisinin Nathan’ın küçüklük haline benzediğini anlarlar. Siteyi kuran kişilerle iletişime geçen Nathan, Avrupa’da yaşayan bir kişi ile görüşür. Bu sırada senelerdir anne ve babası olarak tanıdığı ebevyenlerinden gerçeği öğrenmek isteyen Nathan için işler hiç de beklediği gibi gelişmeyecektir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Kaçış hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Kaçış izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Kaçış - Abduction izle

Sarila Efsanesi - The Legend of Sarila izle

Sarila Efsanesi 2013 yapımı aile filmidir. Kuzey kutbunda hayatını sürdüren bir kabilenin büyücüsü karanlık güçlerle iletişim kurmaya başlar. Bu sebeple de kabiledeki hayvanlar bir bir ortadan kaybolmaktadır. Ava gidenler eli boş geldikçe önemli bir kıtlık oluşmaya başlar. Kabilenin bilgesi Saya, kutsal topraklara sahip olduğu söylenen Sarila ülkesine gitmeyi önerir. Ancak bu kutsal yeri yalnızca kalbi temiz biri bulabilir. Kabilenin en iyi üç delikanlısı seçilir ve bu esrarengiz ülkeyi aramaya başlarlar. Sitemizden 720p seçeneğiyle Sarila Efsanesi hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Sarila Efsanesi izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Sarila Efsanesi - The Legend of Sarila izle

Sınırları Aşmak - Walk the Line izle

Sınırları Aşmak 2006 yapımı drama filmidir. Film Country muzik yapan Johnny Cash’in hayatını kronolojik olarak perdeye getirmektedir. O bu yola ilk çıktığında, bu kadar yükselebileceğinin bilincinde değildi. O dönemde henüz hiç karşılaşılmamış olan bir siyah giyinen adam modeli ve kendine özgü uslubu ile Amerikan kültürü üzerinde ciddi etkiler bırakmıştır. Elbette aşk gündeme gelince June’a olan sevdası ile de ilgiyi üzerine toplamıştır. Geride bıraktıklarına bakınca hiç şüphesiz günümüz rock, funk ve rap şarkıcılarının bir tür ilham kaynağı olarak iz bıraktığı aşikardır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Sınırları Aşmak hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Sınırları Aşmak izleyicilerie iyi seyirler dileriz.



Sınırları Aşmak - Walk the Line izle

16 Mayıs 2014 Cuma

Aklı Havada - Up in The Air izle

Aklı Havada 2009 yapımı drama filmidir. Ryan Bingham tüm iş hayatı kentten kente iş seyahatlerinden oluşan düşük maaşlı bir şirket elemanıdır. Görev yaptığı şirketin seyahat bütçesini küçültmesi üstüne Ryan Bingham kendini hiç düşünülmedik bir mücadele içinde bulur. Tam da senelerdir ulaşmaya çalıştığı 5 milyon uçuş mili amacına ulaşmak üzereyken…Üstelik rüyalarını süsleyen seyahat tutkunu kadınla yeni tanışmışken, çalıştığı şirket tasarruf önlemlerini gerekçe göstererek, bundan sonra daha az seyahat etmesini uygun bulmaktadır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Aklı Havada hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Aklı Havada izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Aklı Havada - Up in The Air izle

7. Birim - Grupo 7 izle

7. Birim ilginç konusuyla 2012 yapımı aksiyon ve gerilim filmidir. Son zamanlarda yeterince zorlu bir görev alan Birim 7, bu görevi hatasız bir şekilde tamamlamak imacıyla zorlu bir mücadelenin içerisine girer. Yapmaları gereken en önemli şey; Kentteki en tehlikeli uyuşturucu trafik ağını ortadan kaldırmak ve sokaklardaki bağımlılığını da yok etmek. 4 kişiden oluşan bir ekibin önderliğini Angel lakaplı bir adam yapmaktadır. Angel, genç azimli bir detektiftir ve ekipte bir de fazlasıyla etkili vahşi ve memnuniyetsiz bir polis olan Rafael bulunmaktadır. Ancak Birim 7 engel tanımadan kendi bildikleriyle işlerini çözmeye çalışmaktadır. Yalan, şiddet… Görevlerinde kendilerine iyi bir yer sağladıktan sonra Angel hırs amaçlarını sürdürürken, Rafael güzel esrarengiz Luciadan etkilenerek değişmeye başlar. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle, 7. Birim Türkçe dublaj izleyebilirsiniz. Sitemizdeki 7. Birim izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



7. Birim - Grupo 7 izle

2012 izle

2012 2009 yapımı macera fantastik filmdir. Yüksek bütçeli felaket filmlerinin usta yönetmeni Roland Emmerich yeniden benzer bir yapımla karşımıza çıkıyor. Bazı teorisyenlere göre 21 Aralık 2012 tarihinde dünyanın sonunun geleceğini öngören Maya medeniyetinin bu öngörüsünün doğru çıktığı bir geleceğin anlatıldığı 2012 isimli filmde insanların hayatta kalma mücadelelerine tanık oluyoruz. Filmin kadrosu oldukça sağlam: John Cusack , Thandie Newton , Woody Harrelson , Amanda Peet , Danny Glover , Oliver Platt ve Chiwetel Ejiofor ilk göze çarpan isimler. Sitemizden 1080p ve 3D seçenekleriyle 2012 hd izlebilisiniz. Sitemizdeki tüm 2012 izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



2012 izle

Şeytanın Düğümü - Devil’s Knot izle

Şeytan Düğümü 2013 yapımı drama filmidir. Film, satanik bir ritüelle gerçekleştirilen cinayetten sonra bulunan, işlemedikleri bu cinayet için 18 yıl hapsedilen ve 2011 Ağustos’unda serbest kalan 3 gencin öyküsünü anlatıyor. Sitemizden 720p seçenekleriyle Şeytan Düğümü hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Şeytan Düğümü izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Şeytanın Düğümü - Devil’s Knot izle

13 Mayıs 2014 Salı

Düşman Hattı Sekizinci Ekip izle

Düşman Hattı Sekizinci Ekip 2014 yapımı savaş filmidir. Amerikan Donanması’nın özel kuvvetlerince oluşturulan kimsenin bilmediği bir ekip, Afrika’da onayı alınmayan bir göreve verilir. Ekibin yapması gereken, gizli bir madencilik operasyonunu bulmak ve uluslararası teröristlere, uranyum silah satışını engellemektir. Sitemizden 720p seçeneğiyle Düşman Hattı Sekizinci Ekip hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Düşman Hattı Sekizinci Ekip izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Düşman Hattı Sekizinci Ekip izle

Arada Kalan - What Maisie Knew izle

Arada Kalan 2012 yapımı drama filmidir. New York’ta hayatını sürdüren bir ailenin küçük kızı olan Maisie, ailesinin birbirlerinden ayrılmasıyla beraber hayatında bir çok farklılık yaşar. Anne ve babası farklı yollarda ilerlerken, Maisie ikisine ve onların yaşamlarına yeni dahil olan insanlara karşı nasıl davranacağını belirlemekte zorlanır. Sitemizden 720p seçeneğiyle Arada Kalan hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Arada Kalan izleyicilerine iyi seyirler dileriz



Arada Kalan - What Maisie Knew izle

Çocuk Büyütme Rehberi izle

Çocuk Büyütme Rehberi 2013 yapımı komedi filmidir. Valentin’in yaşamı, eski sevgilisinin bir gün ortaya çıkıp ona kızını getirip kaçmasıyla tamamen değişecektir. Bebekle yalnız başına kalan Valentin, zaman geçtikçe kızına alışır, ona hem annelik hem de babalık eder. Kızının annesini bulmak için Los Angeles’a göçer, orada iyi bir dublör olarak kendini kanıtlar. Fakat kızı büyüdükçe annesinin yokluğunu hissetmeye başlar. İşte o zaman Valentin, kızının annesini bir an önce bulması gerektiğini anlar.Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Çocuk Büyütme Rehberi hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Çocuk Büyütme Rehberi izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Çocuk Büyütme Rehberi izle

12 Mayıs 2014 Pazartesi

Sefer Tası The Lunchbox izle

Sefer Tası 2013 yapımı drama filmidir. Mumbay, mucizeler şehridir… Bu kocaman şehirde her gün 160.000 sefertası evlerden alınıp işyerlerine dağıtılır, akşamüstleri de aynı biçimde toplanır. Mutsuz ev kadını İla’nın, ilgisi olmayan kocasını heyecanlandırmak umuduyla denediği tarifler, özenerek hazırladığı sefertasları bilmeden, emekliliğini gelmesini dört gözle bekleyen yalnız Saajan’a ulaşır. İla ile Saajan birbirlerine böylece ufak notlar iletmeye başlarlar. Hayallerin katili bu kocaman şehirde ikisi de bir yudum ümit bulur sefertaslarında. Birbirlerini gerçekten hiç görmeseler de hayat düzenlerini tehlikeye atmayı göze alarak sefertasları üzerinden olağanüstü bir ilişkiye girişirler. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Sefer Tası hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Sefer Tası izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Sefer Tası The Lunchbox izle

7. Kat Séptimo izle

7. Kat 2013 yapımı gerilim filmidir. Sebastián (Darin) bir sabah, okuIa gitmek için hazırlanan çocukIarı iIe bir oyun oynamayı kabuI eder: Yaşadıkları apartmanın 7. katından en alt kata kadar bir yarış. OnIar merdivenIerle inecekken o da asansörü kuIIanacaktır. Ancak aIt kata gittiğinde çocukIarını hiçbir yerde buIamaz. biçimde onIarı buImak için kendi araştırmasına başIar. Artık apartmandaki herkes birer şüpheIidir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle 7. Kat hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm 7. Kat izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



7. Kat Séptimo izle

Benim Hatam Mea Culpa izle

Benim Hatam 2014 yapımı gerilim filmidir. 3 polis, bir görevin sona ermesini kutlamak için bir barda içki masası kurarlar. Eve dönerlerken yolda kaza yaparlar. Karşıdaki arabadan biri çocuk iki kişi ölürken; Simon, yani alkollü araç kullanan polis ciddi biçimde yaralanır ve sakat kalır. Bundan böyle tüm yaşamının kontrolünü kaybedecektir. Dostu Frank ona baksa da, evliliğini kaybedecektir. Ancak çocuğunun şahit olduğu bir olay, herşeyi daha da zora sokacaktır. Sitemizden 720p seçeneğiyle Benim Hatam hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Benim Hatam izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Benim Hatam Mea Culpa izle

Döşeğimde Ölürken izle

Döşeğimde Ölürken 2012 yapımı drama filmidir. Addie Bundren’in vefatının ardından , eşi ve 5 çocuğu Missisippi boyunca uzun bir yolculuğa çıkarak cesedin son varacağı yere kadar ona eşlik etmekyi isterler. Anse , baba , ve çocukları Cash, Darl, Jewel, Dewey Dell ve en gençleri Vardaman , çiftliklerini tabutu koydukları bir el arabasıyla bırakırlar. Herkes içten etkilenmiş bir biçimde Addie’nin ölümünü kendilerine has bir biçimd yaşarlar. Ancak bu aile için derinlerinde sakladıkları yaraları kadar hiç bir şey tehlikeli olmayacaktır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Döşeğimde Ölürken hd izleyebilirsiniz. Sitemizeki tüm Döşeğimde Ölürken izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Döşeğimde Ölürken izle

Kahraman İkili Free Birds izle

Free Birds, bağımsızlıkları için yemek menülerinden hindi yemeğini yok etme amacıyla birleşen ve zamanda yolculuk yapan iki hindinin eğlenceli hikayesini konu alıyor. Reggie oldukça mutlu ve problemsiz bir yaşam sürerken kendisini yılbaşı ziyafeti için Beyaz Saray’da hazırlanırken bulur. Bir gün Jake adlı başka bir hindi tarafından kaçırıldığında ise orada bulunmasının asıl sebebini öğrenir. Reggie, yemek masasının onur konuğu olmaktan yerine masanın basit yemeklerinden biri için kullanılacaktır. Reggie ve Jack baş başa verip devasa binadan kaçmaya anlaşırlar, bu esnada da evin bir köşesindeki hükümete ait gizli bir labaratuara rastlarlar. Labaratuardaki zaman makinesi onları 1621 yılına, yılbaşında ilk kez fırında hindi yapıldığı tarihe götürür. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Free Birds hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Free Birds izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Kahraman İkili Free Birds izle

Sınırsızlar Kulübü izle

Sınırsızlar Kulübü 2013 yapımı dram filmidir. Ron Woodroof’a 1986′da AIDS nedeniyle 30 gün ömrü kaldığı söylenir. Teşhişin ardından FDA kurumundan yasal onaylı olarak kullanabileceği tek ilaç olan AZT’yi kullanmaya başlayan Ron hızla ölüme doğru sürüklendiğini anlar. Kendini ABD’de yasal olmayan ancak dünyanın her tarafında bulunan, doğal ilaçlara başvurmakta bulur. Kendisiyle ilgilenen doktorlardan olan dostu Eve Saks’ın da yardımıyla Ron bilmeden etrafındaki hastalar içinde bir iletişim ve satış ağı kurmuş olur. “Dallas Buyers Club” diye bilenen bu oluşum FDA’nın tedavisi yerine alternatif tıbbı tercih edenlerin devası olur ve ayrıca hastalar üstünde onaylı AZT’den daha fazl işe yarar. Ancak durum çok geçmeden anlaşılır ve ilaç firmaları ve FDA Ron’a karşı büyük bir savaş açar. Film 30 günlük ömür biçildikten sonra kendi doğal yöntemleriyle 2191 gün daha yaşamayı başaran Ron Woodroof’un kişisel savaşına odaklanıyor. Sitemizden 720p seçeneğiyle Sınırsızlar Kulübü hd izleyebilirsiniz. Sitemizeki tüm Sınırsızlar Kulübü izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Sınırsızlar Kulübü izle

Robocop izle

Robocop 2014 yapımı bilim kurgu filmidir. Sene 2029′dur ve çoklu şirket OmniCorp, robot teknolojisinin merkezindedir. İnsan olmadan kullanılan uçakları dünya çapındaki Amerika savaşlarını kazanmaktadır, şimdi ise bu teknolojiyi sivil cepheye bağlamak istemektedirler. Alex Murphy sevgi dolu bir eş, baba ve Detroit’de suç ve yolsuzluğu ortadan kaldırmak için elinden geleni yapan iyi bir polistir. Bir görev esnasında ciddi manada yaralandıktan sonra, OmniCorp Alex’in yaşamını kurtarmak için robotik bilimlerini kullanır. Çok sevdiği şehrin caddelerine olağanüstü yeni yeteneklerle gelir, ancak basit bir adamın önceden asla karşılaşmadığı durumlar ile beraber… Sitemizden 720p seçeneğiyle Robocop hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Robocop izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Robocop izle

9 Mayıs 2014 Cuma

Dostum Sunday My Gal Sunday izle

Dostum Sunday 2014 yapımı drama filmidir. Sunday ve Parker henüz yeni mutluluğu bulmuş yeni evli çiftlerdir. Ancak gerçekleşen bir olay sonucunda hayatları alt üst olur.. Parkerin ailesi kaçırılmıştır.. Parkerin ailesini bulmak için eşiyle beraber tehlikeli bir oyuna gireceklerdir. Sitemizden 720p seçeneğiyle Dostum Sunday hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Dostum Sunday izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Dostum Sunday My Gal Sunday izle

Grip The Flue Gamgi izle

Grip, 2013 yapımı aksiyon drama filmidir. Tanınmayan bir hastalık birden bire ortaya çıkar, bölgesel yıkımlara neden olur. Hastalık solunum yoluyla bulaşım göstermektedir ve hastalığa yakalandıktan 36 saat geçince ölüm gerçekleşmektedir. Salgını kontrol altına alabilmek için bireyler çaresizlik içinde mücadele ederler Sitemizden 720p seçeneğiyle Grip hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Grip izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Grip The Flue Gamgi izle

Maceraperest Midas Kutusunun Laneti

Maceraperest Midas Kutusunun Laneti 2013 yapımı fantastik filmidir. 17 yaşındaki Mariah Mundi’nin yaşamı, ailesi gözden kaybolunca ve ufak kardeşi kaçırılınca allak bullak olur. Karanlık bir şekilde göz alıcı Prince Regent Hotel’ine giden izlerin peşinden giden Mariah, çocukları kaçıran canavarların, korkunç gizemlerin ve sınırsız zenginlik sunan kayıp eşyaların yerini bulur – ayrıca yıkıcı bir süper güç de keşfedecektir. Bu dünyanın inancı ve risk altındaki ailesi ile Mariah, Midas Kutusunun Lanetini açığa çıkarmak için her şeyi tehlikeye atacaktır! Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Maceraperest Midas Kutusunun Laneti hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Maceraperest Midas Kutusunun Laneti izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Maceraperest Midas Kutusunun Laneti

6 Mayıs 2014 Salı

İntikam Blue Ruin izle

İntikam 2013 yapımı gerilim filmidir. Dwight, eski model otomobilinde yatıp kalkan, amacı olmayan bir adamdır. Fakat bir gün bir düşmanı hapisten tahliyen olunca, ailesinin yaşadığı Virginia’ya geri gelir. Düşmanını öldürür, fakat öldürdüğü düşmanının ailesi de ondan intikam almak isteyecek, yalnızca Dwight’ın değil, Dwight’ın annesi ve babasının yaşamı da tehlikeye girecektir. Sitemizden 720p seçeneğiyle İntikam hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm İntikam izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



İntikam Blue Ruin izle

Gulaab Gang izle

Gulaab Gang 2014 yapımı politik ve drama filmidir. Filmde ömrünü kızların eğitimine adamış çete üyesi bir kadının siyasete bulaşması ile başndan geçenler anlatılmaktadır. Sitemizden 720p seçeneğiyle Gulaab Gang hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Gulaab Gang izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Gulaab Gang izle

Whitewash izle

Whitewash 2013 yapımı drama filmidir. Bruce, şehirden uzak bir kasabada kar temizleme makinasında operatörlük yapmaktadır, bir gece birden bire yanlışlıkla bir kazaya karışır ve bir insanın ölümüne neden olur. Olayın şoku ile hapise girmekten korkar ve cesedi gözlerden uzak bir yere gömer ardından ise vicdan azabı çeker ve konu olarak Bruce yaşadıklarını ele almaktadır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Whitewash hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Whitewash izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Whitewash izle

Pompeii

Pompeii 204 yapımı aksiyon macera filmidir. Vezüv Yanardağı’nın çökmesine yakın zamanlarda konu alan filmde, köle Milo , Napoli’ye gitmekte olan bir gemide, sevdiği eşini ve şehir koloseumunda hapsedilmiş bir gladyatör olan en yakın dostunu kurtarmak için eve dönmeye çalışır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Pompeii hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Pompeii izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Pompeii

5 Mayıs 2014 Pazartesi

1 Şans 2 Dans 1 Change 2 Dance izle

1 Şans 2 Dans 2014 yapımı aksiyon drama filmidir. Dans etmeyi oldukça fazla seven okula yeni gelen Gabby, dans yarışmasına katılabilmek için zorlu bir yola girecektir ve onunla uğraşıp dalga geçen kızları alt etmek zorundadır. Sitemizden 720p seçeneğiyle 1 Şans 2 Dans hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm 1 Şans 2 Dans izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



1 Şans 2 Dans 1 Change 2 Dance izle

İyi Niyetler izle

İyi Niyetler 2011 yapımı drama filmidir. Alex, annesi hasta olunca onunla beraber hastanede refakatçi olarak durmaya başlar. Bu zamanda hastanede tanıştığı kişiler kendisi için bambaşka hayatların kapılarını açacaktır. Her insandan bir ses çıkar, herkes farklı tavsiyeler verir ve genç Alex sonunda hastalık hastası, nevrotik ve çocuksu biri haline gelir. Bu sırada annesi iyileşir ama oğlu iyi niyetiyle pek çok hataya düşecektir. Sitemizden 720p seçeneğiyle İyi Niyetler hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm İyi Niyetler izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



İyi Niyetler izle

Arkadaş 2: Büyük Miras Friend 2 izle

Friend 2 2013 yapımı aksiyon drama filmidir. Joon-Seok (Yu Oh-Seong) hapisten tahliye olup çıkmıştır. Sung-Hoon (Kim Woo-Bin), Joon-Seok’ın emriyle öldürülen Dong-Soo’nun oğludur. Sitemizden 720p seçeneğiyle Friend 2 hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Friend 2 izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Arkadaş 2: Büyük Miras Friend 2 izle

Queen izle

Queen 2014 yapımı komedi filmidir. Rani nişanlısıyla gitmeyi düşlediği balayına yalnız başına gider önce Paris’e gider ardından Amsterdam; orada yeni dostlar edinir bu sırada nişanlısı Vijay da onun yanına gelmeye karar verir onu arayıp bulur ancak Rani’den beklediği yanıtı alamaz. Hindistan’a döndükleri zaman da evlilik hazırlıklarına tekrar başlamayı uman Vijay’ı reddeder ve ona teşekkür eder. Onun sayesinde yaşamı görüp kendini tanıma fırsatını bulmuştur. Sitemizden 720p seçeneğiyle Queen hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Queen izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Queen izle

4 Mayıs 2014 Pazar

Prometheus izle

Prometheus 2012 yapımı bilim kurgu filmidir. Ridley Scott’ın yönetmenliğinde Alien’ın köklerine doğru çıkılan yolculuk, yaşamın başlangıcına dair araştırma gerçekleştiren bir ekibin evrenin en karanlık noktasında yaşadıkları maceraları konu alıyor. Ekibin insanoğlunun geleceğini korumak için girdiği bu savaş, her şeyin sonu olabilir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Prometheus hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Prometheus izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Prometheus izle

Şeytanın Evi izle

Geçimini sağlamak için çocuk bakıcılığı yapan bir genç kız (Samantha), bakımını üstleneceği çocuğun evine gittiğinde beklemediği bir ortamın içerisine düşer. Çocuğun ailesi genç kızı ayinlerinde kullanmak istemektedir.. Tribeca Fim Festivali ve Frightfest’te de gösterime giren film 80′lerin korku sineması havasını taşıyor..



Şeytanın Evi izle

Test Post from Film izle | HD film izle | Tek parça izle | Türkçe dublaj | 720p izle

Test Post from Film izle | HD film izle | Tek parça izle | Türkçe dublaj | 720p izle http://www.filmciniz.org