6 Haziran 2014 Cuma

Tutku: Hz.İsa’nın Çilesi izle

Tutku: Hz.İsa’nın Çilesi, 2004 yapımı drama filmidir. Oscar’lı yönetmen Mel Gibson, Hz İsa’nın çarmıha gerilmenin ardındaki son 12 saatini ele alıyor. Nasıra’lı İsa yoldaşlarıyla beraber yediği son akşam yemeğinde ona ihanet edileceğini söylemiştir. Onun da açıkladığı gibi Judas (Luca Lionello), İsa’yı Romalılar’a şikayet eder. Roma valisinin tereddütlerine karşı, Yahudiler’in dini liderlerinin kışkırtmasıyla İsa’ya tahammülü olmayan işkenceler yapılır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Tutku: Hz.İsa’nın Çilesi hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Tutku: Hz.İsa’nın Çilesi izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Tutku: Hz.İsa’nın Çilesi izle

Asabi Adam izle

Asabi Adam 2014 yapımı komedi drama filmidir. Henry Altmann, bir trafik kazası geçirdikten sonra gittiği hastanede doktor Sharon Gill’in teşhisiyle, yalnızca 90 dakikalık hayatı kaldığını öğrenir. Sonrasında bugüne kadar yaptığı hatalar için insanlardan af dilemek üzere New York’un altını üstüne getirecek bir maceraya atılır. Sitemizden 720p seçeneğiyle Asabi Adam hd izleyebilrsiniz. Sitemizdeki tüm Asabi Adam izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Asabi Adam izle

Berlin Dosyası - The Berlin File izle

Berlin Dosyası 2013 yapımı Kore filmidir. Güney Koreli bir ajan olarak Almanya’da görev yapan Pyo; uluslararası bir komploya kurban gittiğini geç de olsa anlar. Bu ihanet sürecinde emin olması gereken şey; karısının ve ülkesinin kendine ihanet edip etmediğidir. Pyo, diğer ajanlardan kaçmak ve bilgileri ele geçirmek için bir mücadeleye girişir ve finansal bir casusluk komplosu sırasında gruptan çıkarılır. Berlin’deki Kuzey Kore elçiliğinde çevirmen olan karısıyla beraber peşlerindeki Kuzey ve Güney Koreli ajanlardan kaçmaya çalışırlar. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Berlin Dosyası hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Berlin Dosyası izleyicilerine iyi seyirler  dileriz.



Berlin Dosyası - The Berlin File izle

300 Spartalı izle

hd film izle

300 spartalı izle


300 Spartalı, Frank Miller’ın Termopylae Muharebesi hakkındaki grafik romanından uyarlanan ve 2007 yılında gösterime giren filmdir. Film Frank Miller’in danışmanlığında Zack Snyder tarafından yönetilmiştir. Çekimler genel olarak mavi ekran önünde yapılmıştır. Filmin müziklerini Tyler Bates yapmıştır. “300 Spartalı”, M. Ö. 480 yılında geçen Thermopylae savaşını konu alıyor. Sparta Kralı, son derece kuvvetli bir ordu ile karşı karşıyadır çünkü Pers Kralı Xerxes, sahip olduğu gücü, çoktan Yunan Krallıkları üzerine salmıştır. Sparta Kralı, bu durumla baş edebilmek için çareyi yürekleri kocaman olan cesur 300 askerini toplamakta bulur.Tanrıları savaşa ikna edememiştir. Bu savşaçı yetiştirilmiş 300 asker, şartların zorluğuna rağmen ve ölmek pahasına Thermopylae’de Perslilerle savaşmaya hazırdır. Öte yandan konsey savaşmama kararı alarak bir hata yapar. Bu durumun da üstesinden gelip ordunun savaşa gitmesini beklemeleri gerekecektir. Ancak bu durum dünyada ilk demokrasinin kuruluşuna da yardımcı olacaktır. Sitemizden 1080p e 720p seçenekleriyle 300 Spartalı izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm 300 Spartalı izleyicilerin iyi seyirler dileriz.



300 Spartalı izle

Arthur Newman izle

Arthur Newman 2012 yapımı komedi drama filmidir. Kendisinin sahte ölümünü ayarladıktan sonra, eski yaşamından kaçan Arthur, bir gün bir kadınla tanışır ve eski hayatlarını arkada bırakmaya çalışırlar. Sitemizden 720p seçeneğiyle Arthur Newman hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Arthur Newman izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Arthur Newman izle