9 Ocak 2010 Cumartesi

İhanet Dizisi Hakkında

Star tv ekranlarında önümüzdeki günlerde yepyeni bir dizi başlıyor. Sabancı Suikastini konu alacak dizi şimdiden etiket olmaya başladı. Kalabalık bir kadro ile tam 30 oyuncu ile yayına girecek olan İhanet Dizisi için çok geniş bir bütçe ayıran Star Tv yönetimi , ikinci Kurtlar Vadisi mevzusu kadar ”İhanet Dizisi” tutacak söylentilerini doğrular gibi bir açıklama yaptı. Türkiye bi diziye kitlenecek adeta bağımlısı olacak, şeklindeki açıklamaları İhanet Dizisi için bizleri şimdiden heycanlandırdı.

Dizi hakkında elimizdeki detaylar ise şöyle:

Baba Ocağı’nda başrol oynayan Burak Özçivit, dizide ‘Emir’ adlı babası şehit olmuş bir polisi oynuyor. TRT’deki Kapadokya Düşleri’nde görev alan Devrim Saltoğlu ve Dur Yolcu’da oynayan Ahmet Yenilmez de İhanet’in kadrosundaki isimlerden. Yenilmez, dizide örgütün aktif üyesi ve çaycı Hazal ile diğerleri arasında köprü olan Veysel rolünde.

Adını Kurtlar Vadisi’nde Laz Ziya’nın kızı olarak duyuran Müge Ulusoy da dizide görev alıyor. Henüz oyuncu seçimleri süren İhanet’in çekimlerine önümüzdeki haftalarda başlanması planlanıyor. H. Baykut Badem ve B. Filiz Ekinci’nin yazdığı dizinin yayın günü de henüz belli değil.

İhanet Dizisi ve tüm gelişmelerini İhanet Dizi bölümleri , İhanet Dizisi müziği ve oyunculardan tüm haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder