20 Temmuz 2013 Cumartesi

Aşk Kırmızı izle 720p Full HD izle

hd film izle

aşk kırmızı izle

AÅŸk Kırmızı, Osman Sınav’ın senaryosunu yazıp yönettiÄŸi 2013 yapımı filmdir.SenaristliÄŸini ve yönetmenliÄŸini Osman Sınav’ın üstlendiÄŸi filmin baÅŸrollerini Nurgül YeÅŸilçay, Ezgi AsaroÄŸlu ve Tayanç Ayaydın paylaşıyor. Ferhat ve Zeynep, birlikte çok güzel bir hayat kurmuÅŸlardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ferhat saygın bir ÅŸirkette gelecek vadeden satış temsilcisidir. Ferhat çalıştığı ÅŸirketin organize ettiÄŸi bir iÅŸ toplantısı için birkaç çalışma arkadaşı ile Antalya’ya uçak ile gidecektir. Zeynep ile evlendiklerinden beri ilk ayrı kalışlarıdır.

Antalya’daki ilk gece, Ferhat, Nazlıgül ile karşılaşırlar. Bu kız, Ferhat’ın uzun yıllar önce ayrılmak zorunda kaldığı ilk aÅŸkıdır.Zeynep bir gece bile ayrı kalmaya dayanamadığı kocasının eski aÅŸkı Nazlıgül ile karşılaÅŸmasına ve yüreÄŸinde küllenmiÅŸ bu aÅŸkın yeniden alevlenmesine engel olamaz. Ferhat ile Nazlı birbirlerine karşı koyamazlar; ertesinde Zeynep de aldatıldığını öğrenir. Åžimdi üçünün de yüreÄŸi acı ile yanar. Ferhat ise bu iki kadının arasında arafa düşmüş gibidir. Herkesin masum olduÄŸu bu aÅŸk hikayesinde, Zeynep’le Nazlıgül’ün birbirlerini çok sevmeleri ise, bildiÄŸimizi sandığımız cevapları yeniden düşünmemize yol açıyor:

Üç kişilik bir aşkı yaşamak mümkün müdür? Sitemizden 1080p ve 720p seçenkleriyle Aşk Kırmızı izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Aşk Kırmızı izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Aşk Kırmızı



Aşk Kırmızı izle 720p Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder